Last Updated:

Linux als server

Visiyon.com
Visiyon.com
Linux is om vele redenen een geweldig besturingssysteem. Het is stabiel, het is veilig en het is gratis. Maar het kan een beetje lastig zijn om mee te beginnen. Daarom heb ik deze blogpost geschreven. Ik zal de basis behandelen van wat Linux is en hoe je ermee aan de slag kunt. Ik geef je ook enkele tips voor het gebruik ervan. Ik hoop dat je het nuttig vindt!

 

Het installeren van Linux kan een beetje lastig zijn, maar het is zeker de moeite waard. Er zijn een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen, maar ik zal u door de meest gebruikelijke methode leiden. Eerst moet je het Linux-installatieprogramma downloaden. Als je dat eenmaal hebt, moet je opstarten vanaf de cd of USB-drive. Zodra u in het installatieprogramma bent, moet u uw taal selecteren en uw installatietype kiezen. Ik zou aanraden om de optie "automatisch" te kiezen. Daarna hoef je alleen maar de aanwijzingen te volgen en je zou helemaal klaar moeten zijn!

Comments