Last Updated:

Elon musk de rijkste man ter wereld

Visiyon.com
Visiyon.com
Elon Musk is een ondernemer en zakenmagnaat die medeoprichter was van PayPal en Tesla Motors. Hij richtte ook SpaceX op en werkt nu aan de ontwikkeling van de Hyperloop.
Er zijn tegenwoordig maar weinig ondernemers die zo innovatief en ambitieus zijn als Elon Musk. De oprichter van Tesla, SpaceX en The Boring Company verlegt voortdurend de grenzen van wat mogelijk is, of het nu gaat om het sturen van raketten naar de ruimte of het ontwikkelen van zelfrijdende auto's. En het zijn niet alleen zijn bedrijven die indrukwekkend zijn - Musk is ook een begaafd ingenieur en uitvinder, met een lange lijst van baanbrekende uitvindingen op zijn naam staan. In de afgelopen jaren is Musk een soort beroemdheid geworden, mede dankzij zijn meer dan levensgrote persoonlijkheid. Maar ondanks zijn hoge profiel is Musk nog steeds een beetje een enigma - een briljante geest die constant de status-quo uitdaagt. Hier is een blik op enkele dingen die Elon Musk zo fascinerend maken.
Ik vind Tesla een geweldig bedrijf en Elon Musk is een ongelooflijke CEO. Ik bewonder hun missie om de wereldtransitie naar duurzame energie te versnellen en hun inzet voor innovatie. Ik denk ook dat Tesla een geweldig voorbeeld is van Amerikaanse vindingrijkheid en ik ben opgewonden om te zien wat ze in de toekomst zullen doen.

Comments